Science Camp Randers

Herunder kan du finde oplysninger om Science Camp Randers:

Om Science Camp Randers

Science Camp Randers er et fantastisk tilbud til børn og unge i Randers Kommune med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

For 4.-6. klasse

Her er et tilbud til elever i 4.-6. klasse i Randers kommune. Vil du undersøge dit science-talent i de naturvidenskabelige fag? Så deltag i fire samlinger til foråret 2018.

For 7. klasser

Her er et tilbud til elever i 7. klasse, der holdes i slutningen af maj 2018. Har du særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag, så deltag i en 2-dages camp, hvor vi fordyber os i forskning, forarbejdning og produktion af fødevarer.

For 8. klasser

Dette er et tilbud til elever fra 8. klasse med både evner og vilje til at arbejde i dybden med emner inden for de naturvidenskabelige fag.

For 9. klasser

Science Camp Sorø er et fantastisk tilbud til elever i 9. klasserne i Randers Kommune - elever med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

Optagelsesprocedure

Science Camp Randers er et fantastisk tilbud til skoleelever i Randers Kommune - elever med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

Camp for de 5-7 årige

Science er også for de mindste børn, og det vægter vi at understøtte i Randers Kommune. Derfor afholder vi i foråret 2017 for første gang Science Camp Mini for de ældste børn i børnehaven og for de yngste børn i indskolingen.

Novo Nordisk Pris til skolelærer

Initiativtager til Science Camp Randers får hæder