Science Camp Randers

Herunder kan du finde oplysninger om Science Camp Randers:

Om Science Camp Randers

Science Camp Randers er et fantastisk tilbud til børn og unge i Randers Kommune med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

For 4.-6. klasse

Her er et tilbud til elever i 4.-6. klasse i Randers kommune. Vil du undersøge dit science-talent i de naturvidenskabelige fag? Så deltag i fire samlinger til foråret 2019.

For 7. klasser

Her er et tilbud til elever i 7. klasse, der afholdes i april og maj 2019. Har du særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag, så deltag i fire samlinger, hvor vi fordyber os i forskning, produktion af biogas og fødevarernes indhold af proteiner, kulhydrater og fedt.

For 8. klasser

Dette er et tilbud til elever fra 8. klasse med både evner og vilje til at arbejde i dybden med emner inden for de naturvidenskabelige fag.

For 9. klasser

Science Camp Sorø er et fantastisk tilbud til elever i 9. klasserne i Randers Kommune - elever med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

Optagelsesprocedure

Science Camp Randers er et fantastisk tilbud til skoleelever i Randers Kommune - elever med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

Camp for de 5-7 årige

Science er også for de mindste børn, og det vægter vi at understøtte i Randers Kommune. Derfor afholder vi i foråret 2017 for første gang Science Camp Mini for de ældste børn i børnehaven og for de yngste børn i indskolingen.

Novo Nordisk Pris til skolelærer

Initiativtager til Science Camp Randers får hæder