Science Camp Randers

Herunder kan du finde oplysninger om tilbud fra Science Camp Randers:

Om Science Camp Randers

Science Camp Randers er et fantastisk tilbud til børn og unge i Randers Kommune med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

For 4.-6. klasse

Her er et tilbud til elever i 4.-6. klasse i Randers kommune. Vil du undersøge dit science-talent i de naturvidenskabelige fag? Så deltag i fire samlinger til foråret 2017.

For 7. klasser

Her er et tilbud til elever i 7. klasse, der holdes i slutningen af maj 2017. Har du særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag, så deltag i en 2-dages camp, hvor vi fordyber os i forskning, forarbejdning og produktion af fødevarer.

For 8. klasser

Dette er et tilbud til elever fra 8. klasse med både evner og vilje til at arbejde i dybden med emner inden for de naturvidenskabelige fag. Der forudsættes et solidt fagligt standpunkt og et stort engagement. Til gengæld tilbyder vi unikke faglige oplevelser og udfordringer samt sociale fællesoplevelser.

For 9. klasser

Science Camp Sorø er et fantastisk tilbud til elever i 9. klasserne i Randers Kommune - elever med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.

Optagelsesprocedure

Science Camp Randers er et fantastisk tilbud til skoleelever i Randers Kommune - elever med særlig interesse og evner inden for naturvidenskabelige fag.